Pogoji poslovanja

1. Naročilo

Po oddaji naročila v roku 24 ur prejmete potrdilo o vašem naročilu v vaš elektronski poštni predal ali z SMS sporočilom. Morebitne preklice naročil lahko v roku ene (1) ure od oddaje naročila na naši spletni strani sporočite na naš elektronski naslov info@detox-oblizi.si ali pa nas pokličete na 041 685 757.
V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila pomeni, da je pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in prodajalcem (Spletna Fuzija d.o.o.) nepreklicno sklenjena. Ko je enkrat pogodba o nakupu sklenjena, je le ta shranjena na sedežu podjetja, kjer je dostopna vsak delovni dan med 8. in 16. uro.

Ponudnik v obljubljenem roku izdelek/ke zapakira in odpošlje. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 13. ure, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 13 uri, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka ponavadi prispe že en (1) dan po odpošiljanju. Uradni rok dostave, za katerega je zavezana Pošta Slovenije, je 3 dni.

2. Dostava

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku v 1-4 dneh. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije.

3. Plačevanje

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo.

4. Popusti

Količinski popusti so navedeni pri naročilnem obrazcu. Brezplačna poštnina velja pri nakupu 2 ali več izdelkov.

5. Pravica od odstopa nakupa in vračilo blaga

Kupec ima pravico, da vrne neuporabljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 14 dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-naslov info@detox-oblizi.si , blago pa vrniti v nadaljnjih 30 dneh v skladišče podjetja Fully d.o.o., na Ljubljansko cesto 81, 1230 Domžale. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa.

6. Cene

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

7. Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

V primeru novosti boste na vaš email naslov prejeli obvestilo o novostih. V kolikor se s tem ne strinjate, nas o tem obvestite.

 

Upravljalec trgovine

Spletna Fuzija d.o.o.
Jurčkova cesta 234
1000 Ljubljana

Telefon: 041 685 757
Email: info@detox-oblizi.si

Matična številka: 3941523000
Davčna številka: SI14200724
Podjetnik je davčni zavezanec
Št. poslovnega računa: SI56 1010 0004 9631 694 (Intesa Sanpaolo)
Priglasitev 31.3.2011 na okrožnem sodišču Ljubljana, št. vpisa: 2011/12865